Що подарувати дідусеві та бабусі: оригінальні подарунки з принтами

Що подарувати дідусеві та бабусі: оригінальні подарунки з принтами

Всі ми з дитинства оточені близькими людьми, яких цінуємо і любимо. Але особливе місце в серці займають наші бабусі та дідусі. Саме вони були співучасниками багатьох витівок, заспокоювали після сварок з друзями і замазували розбиті коліна, розповідали найцікавіші, неймовірні казки.

Напередодні чергового свята, будь це День Народження, Річниця спільного життя бабусі та дідусі, Новий рік або інший привід, багато хто починає ламати голову над питанням: який вибрати подарунок, щоб висловити свої щирі почуття рідним і подарувати їм радість? Якщо раніше можна було пройтися по магазинах і надихнутися на покупку в якомусь відділі торгового центру, то сьогодні зробити це не завжди виходить.

Хочете дізнатися, як вибрати якісний і потрібний презент? Інтернет-магазин FatLine – найкращий помічник у вирішенні цієї проблеми. Ми склали корисний список того, що можна подарувати бабусі і дідусю. А ви вже надихайтеся, робіть свій вибір і даруйте позитивні емоції своїм близьким. І перша порада, яку бажано відразу засвоїти: під час прийняття рішення потрібно орієнтуватися не тільки на інтереси і переваги, але і на вік, звички, спосіб життя і здоров'я людини.

З користю для здоров'я

У сучасних реаліях, коли літні люди знаходяться в зоні підвищеного ризику при зустрічі з коронавірусом, особливу увагу слід приділити якості життя та підвищення опірності організму негативним факторам. З цією метою можна подарувати пристрої та інвентар для оздоровлення та діагностики тіла, а також для підвищення життєвого тонусу, наприклад:

  • велосипедний тренажер для помірних кардіонагрузок, підтримка активності та бадьорості духу. Якщо бабуся чи дідусь ніколи особливо не займалися спортом, буде привід виправити ситуацію;
  • скандинавські палиці для спортивної ходи. Це дуже доступний і корисний спосіб зміцнити здоров'я, за рахунок поліпшення кровообігу;
  • гімнастичне обладнання, яке дозволить проводити легкі вправи, корисні для людей похилого віку. Сюди ж можна додати і книгу з відповідними матеріалами або відеозапис з відповідними тренуваннями;

Полезные подарки для здоровья дедушки и бабушки

  • путівка в санаторій. Такий подарунок буде вельми корисним, особливо, якщо вибрати спеціалізований оздоровчий заклад з комплексом лікувальних процедур;
  • масажери для спини і ніг, що забезпечують циркуляцію крові, лімфи, підтримання тонусу м'язів;
  • спеціальні прилади для контролю тиску, пульсу, кисню в крові і т.п. В ідеалі такі пристрої повинні бути в будь-якій аптечці, особливо, якщо мова про літніх людей. Так що, якщо у ваших бабусі і дідуся з якихось причин немає тонометра або пульсометра, – можна розглянути такий варіант в якості презента;
  • зволожувач або іонізатор повітря – для створення комфортного мікроклімату в кімнаті;
  • подушки з принтом або без. Можна презентувати зручний ортопедичний виріб, який поліпшить якість сну з користю для здоров'я. Або ж обмежитися декоративними виробами, прикрашеними своїм фото або милими картинками. Завдяки сучасним технологіям друку на поверхню подушки можна нанести абсолютно будь-який малюнок або напис, що нагадують про любов близьких людей;
  • препарати для покращення імунітету. Це можуть бути не тільки вітаміни і мінеральні комплекси, але також збори трав для чаю, натуральні солодощі та вироби (варення бузини, малини, суміш з імбиру і лимона), органічні набори сухофруктів і горіхів, мед з горіхами, ягодами;
  • захисні маски для обличчя. Якщо бабуся і дідусь досить сучасні, тоді можна подарувати моделі з принтом, який фахівці FatLine надрукують по вашому ескізу. Актуально і оригінально виглядають різні символи, антикоронавірусні написи або ж просто зображення усмішки. З таким корисним індивідуальним аксесуаром, який вибрати можна у відповідному розділі сайту, ваші близькі будуть виглядати дуже модно!

Вибираючи подарунки цієї категорії, ви проявите турботу про здоров'я дідуся і бабусі, продемонструєте свою обізнаність в цьому питанні й покажете, що вони завжди і в усьому можуть на вас покластися.

Для гарного настрою і кмітливості

Наступна категорія подарунків перегукується з попередньою і частково є її продовженням. І тут ми поговоримо про подарунки, які не тільки допоможуть скрасити дозвілля і зберегти молодість душі, але при цьому ще й стануть протидією для такої глобальної проблеми людства, як старіння мозку.

Не секрет, що з віком у багатьох людей починаються проблеми з пам'яттю. Щоб цього уникнути, фахівці рекомендують регулярно працювати над когнітивними здібностями: тренувати мозок складними завданнями і головоломками, більше читати, вчити напам'ять вірші, вивчати мови, отримувати більше позитивних емоцій. І щоб посприяти подібним цілям, з нагоди можна подарувати наступне:

Какие подарки выбрать для дедушек и бабушек

  • художню літературу, а також друковані видання з кросвордами, завданнями;
  • книги або гаджети для вивчення іноземних мов;
  • набір для рукоділля – для підтримування дрібної моторики. Це може бути в'язання, вишивка нитками і бісером, шиття;
  • сертифікат на курси гончарства;
  • картини для прикрашання за номерами;
  • настільні ігри. Колекційні шахи, шашки чи нарди дозволять скоротати вечори з користю, адже таке дозвілля покращує розумові процеси;
  • квитки на концерт або театральна вистава.

Отримання нової інформації, рішення задач і регулярні тренування мозку дозволять поліпшити емоційний стан, а також пам'ять бабусі і дідусі, якісно підвищивши їх рівень життя.

Хочете подарувати трохи тепла? Тоді зверніть увагу на різні види кухлів (білі, двоколірні, хамелеони), представлені в нашому каталозі. Вони можуть бути керамічними, емальованими або ж термо. Останній варіант дуже зручний і корисний, особливо, для поїздок. Використовуючи спеціальний Конструктор товарів на сайті FatLine можна розробити свій принт, який надалі буде завдано на поверхню виробу. Це можуть бути теплі побажання або сімейне фото. Такий презент неодмінно сподобається і подарує позитивні емоції.

Креативний підхід і практичні речі

Хочете здивувати своїх бабусю і дідуся? Тоді внесіть трохи творчості в підготовку свого подарунка, а компанія FatLine із задоволенням в цьому допоможе. Подаруйте оригінальні футболки з принтом в єдиному стилі для двох. Як написи можна використовувати імена рідних, важливі дати, слова любові або ж спільні фотографії з пам'ятної події. Також нанести друк можна на толстовки для чоловіків і жінок, світшоти, кепки і т. п.

Оригинальные подарки с принтами для дедушек и бабушек

Сумка або рюкзак з оригінальною картинкою або популярною фразою зробить образ свого власника більш стильним і сучасним, незалежно від віку. Крім того, такий аксесуар забезпечить комфорт і дозволить взяти з собою найнеобхідніші речі в дорогу, на прогулянку, в похід по магазинах.

Завдяки широкому асортименту принтованого одягу і аксесуарів в інтернет-магазині FatLine, проблема підбору ідеального подарунка вирішиться в лічені хвилини. Крім різноманітних футболок, кофт, кепок і кухлів, тут представлена й інша корисна продукція, для якої також можна придумати авторський дизайн:

  • рушники;
  • блокноти;
  • килимки для мишки;
  • фартухи;
  • вінілові наклейки;
  • силіконові накладки на смартфон і багато іншого.

Вибір друку на поверхні представлених в каталозі товарів залежить від вашої фантазії. Ми з радістю втілимо в життя будь-які вітальні ідеї. І пам'ятайте, що головне в цій справі – проявити увагу і подарувати емоції, які будуть зігрівати серце і душу близьких людей не тільки в день торжества, але і довгий час після цього. За допомогою інтернет-магазину FatLine ви легко впораєтеся з цим завданням і, повірте, дідусь і бабуся будуть в захваті!